12 mei kick-off Duurzaam Ondernemersloket

Bestaande duurzame initiatieven gericht op bedrijven in Westfriesland – WBGroen en ECWF – bundelen hun krachten in één loket waar ondernemers op bedrijventerreinen in Westfriesland terecht kunnen voor vragen, informatie en ondersteuning in het verduurzamen van hun bedrijf en het bedrijventerrein. Het loket wordt bijgestaan door Parkmanagement Hoorn, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, de Westfriese gemeenten en provincie Noord-Holland. Een unieke publiek-private samenwerking voor een duurzaam bedrijfsleven in de regio.

 

Tijdens de officiële kick-off van het Duurzaam Ondernemersloket komen alle hoofdrolspelers aan het woord om de ambitie van het loket te onderstrepen. Energieneutrale Westfriese bedrijventerreinen in 2040; hoe wordt dit bereikt? Ook komen ondernemers aan het woord over hun verwachtingen en de rol van het loket.

 

Op 12 mei kun je tussen 15.00-15.45 uur live meekijken. Bekijk het programma via www.duurzaamondernemersloket.nl en meld je aan.

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F