3 Energiebespaartips: verwarmen zonder te verspillen

Pas onderstaande tips toe en bespaar flink op je jaarlijkse stookkosten.
> Sluit alle deuren in huis en verwarm alleen de ruimtes waar je veel bent. Tip: met een deurdranger gaan deuren automatisch dicht.
> Zet je thermostaat ’s nacht en wanneer je niet thuis bent op 15 graden. Heb je vloerverwarming? Zet je thermostaat dan op 17 of 18 graden, anders duurt het opwarmen te lang.
> Zet je thermostaat als je thuis bent één graad lager dan je gewend bent. Qua comfort zal je niet veel merken en op jaarbasis bespaar je een aantal tientallen euro’s.

Meer bespaartips
Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/maatregelen en kijk onder het kopje ‘Kleine maatregelen / bespaartips in huis’.

Gratis en onafhankelijk advies
Heb je vragen over het energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij maken van je woning? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket, door te bellen (072 – 743 39 56) of te mailen info@duurzaambouwloket.nl.
Subsidie beschikbaar!

Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck en bekijk welke subsidies er op dit moment beschikbaar zijn.

Over de auteur

Duurzaam Bouwloket

Gratis en onafhankelijk advies energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij wonen. Heb je al eens nagedacht over het energiezuinig en aardgasvrij maken van jouw woning? Duurzaam Bouwloket helpt je van A tot Z verder met gratis en onafhankelijk advies over energiebesparende maatregelen en subsidies- en financieringsmogelijkheden. Stappenplan op maat Wil je een maatwerkadvies waarin staat beschreven welke stappen je kan nemen om jouw woning energiezuinig en aardgasvrij te krijgen? Ga naar woningplanner.duurzaambouwloket.nl, vul de vragen in en ontvang een stappenplan op maat. Betrouwbare uitvoerende bedrijven Ben je op zoek naar een installateur, een isolatiebedrijf of een lokale aannemer? Duurzaam Bouwloket heeft een selectie gemaakt van betrouwbare bedrijven die beschikken over de nodige certificeringen. www.duurzaambouwloket.nl/bedrijven. Doe de energiesubsidie-check Bekijk welke subsidies- en financieringsmogelijkheden er landelijk, provinciaal en in jouw gemeente beschikbaar zijn via: www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck.

Lees meer artikelen van Duurzaam Bouwloket
F
F