Agenda

Puur Hoorn partners slaan de handen ineen om leuke en interessante activiteiten te organiseren. Om verandering voor elkaar te krijgen moet je weten wat je vandaag, morgen of in de toekomst kan doen. Hiervoor worden er verschillende activiteiten georganiseerd.  Op deze manier vertellen we wat duurzaamheid betekent in onze stad. Blijf op de hoogte via onze website of volg ons op social media.
Wegens de coronacrisis krijgen de activiteiten misschien een andere vorm omdat er geen fysieke bijeenkomsten meer georganiseerd worden. Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief van Puur hoorn.

Puur Hoorn Podcast

In een reeks vertellen Puur Hoorn partners Clean2Anywhere, Gemeente Hoorn samen met betrokken bewoonster, Groei & Bloei, Duurzaam Bouwloket en Risdam-Noord Groen over hun bijdrage aan onze duurzame stad. Ze geven ook tips wat jij kan doen om milieubewust en duurzaam te leven. De podcasts worden in samenwerking met HoornRadio gemaakt en kan je via de radio maar ook in je eigen tijd via de website beluisteren.

Luister de podcasts hier

Heb jij een interessant onderwerp waar je meer over wil weten en ter sprake wil brengen tijdens een podcast? Laat het ons weten via info@puurhoorn.nl 

podcast icoon

Webinars 'Energie besparen en comfortabel wonen'

Gemeente Hoorn organiseert regelmatig webinars voor huiseigenaren. Samen met Duurzaam Bouwlowet informeren wij u over energiebesparing en comfortabel wonen. Ook vertellen we meer over subsidies en collectieve inkoopacties waar u veel voordeel uit kan halen.

Houd de agenda op de homepage in de gaten voor de datums.

shutterstock_77413075

Plantenparade

De kidsclub in het wijkcentrum van de Kersenboogerd gaat aan de slag met een plantenparade. Stichting Netwerk en Tuinvereniging Groei & Bloei slaan de handen ineen om kinderen te leren hoe je zelf een plantje kan kweken. Ook vertellen ze waarom groen zo belangrijk is en gaan de kinderen lekker knutselen aan mooie potjes voor de plantjes.

Wil jij ook kinderen leren hoe zij groenere vingers krijgen? Neem contact met ons op dan helpen wij je bij de organisatie. Dit doen we samen met onze partners.

Asset 8@4x

Jouw activiteit op onze kalender?

Mist er een activiteit, feest of initiatief? Iedereen kan zijn of haar duurzame evenement in Hoorn aanmelden op Puur Hoorn. Vul het formulier in via onderstaande knop. Heb je een vraag? Neem dan contact op via info@puurhoorn.nl.

Wat hebben we al gedaan

Duurzaamste idee van de wijk Kersenboogerd

groenste idee

Webinar Slim energie besparen

webinar DBL

Afvalloterij

Afval Loterij

Week van de circulaire economie Westfriesland

20210211 Illustratie CirculairWF

Gluren bij duurzame buren

20201020 Afbeelding Gluren bij de Duurzame Buren

Schooldag van de duurzaamheid

schooldag van de duurzaamheid

Steen eruit, plant of boom erin

FB post 1-Introductie-2
F
F