20
January

22 januari | Bijeenkomst over Herenboeren in Westfriesland

Herenboeren; het innovatieve voedingsconcept schiet door heel Nederland ‘wortel’. Een aantal enthousiaste streekgenoten heeft de eerste stappen gezet om ook in West-Friesland te gaan Herenboeren. Op 13 november organiseerden we een succesvolle, eerste aftrapbijeenkomst. We nodigen je graag uit voor de tweede informatieavond in Hoogkarspel. Om samen de (on)mogelijkheden te bespreken en te polsen of je met ons mee wilt doen. Waarmee? Met het oprichten van een coöperatie en zorgen voor superverse groentes, fruit, eitjes en (h)eerlijk vlees rechtstreeks van je eigen boerderij!

Wil je ook een herenboer worden of benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan naar de tweede informatieavond op 22 januari aan het Raadhuisplein 1 in Hoogkarspel. Dan bespreken we samen de (on)mogelijkheden en kan je de afweging maken of je met ons mee wil doen. Waarmee precies? Met het oprichten van een coöperatie en zorgen voor superverse groentes, fruit, eitjes en (h)eerlijk vlees rechtstreeks van je eigen boerderij in West-Friesland.

Programma
19.30 – 20.00 uur  Inloop
20.00 – 20.15 uur  Welkomstwoord door wethouder Jeroen Broeders  
20.15 – 22.00 uur  Interactief programma met praktische informatie van de stichting Herenboeren en alle ruimte voor vragen, twijfels en suggesties. Daarna bespreken we de vervolgstappen van de oprichting West-Friese Herenboeren.

Aanmelden
We horen graag vooraf of je komt. Wil je je daarom aanmelden via westfrieseherenboeren@xs4all.nl.
De avond is inhoudelijk grotendeels gelijk aan de eerste bijeenkomst. Voel je vrij om dit bericht over de bijeenkomst te delen met andere geïnteresseerden.

 

F
F