Algemene voorwaarden

De berekening van de bespaartesten is gebaseerd op het verbruik van een gemiddeld huishouden en is dus indicatief. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten onder voorbehoud. De berekening houdt geen rekening met veranderingen in de kosten van energie gedurende de gebruiksjaren.

De berekening van de zonnepanelentest is gebaseerd op de gemiddelde zonuren in de gemeente Hoorn. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten onder voorbehoud. De berekening houdt geen rekening met veranderingen in de kosten van energie gedurende de gebruiksjaren.

De prijzen:
Door deel te nemen aan de bespaartest maakt u kans op één van de duurzame prijzen welke hieronder staan vermeld:

  • Een € 1.000,- waardecheque voor zonnepanelen
  • Een € 500,- waardecheque voor een slimme thermostaat

Persoonlijke gegevens:
Wij vragen de deelnemers om hun naam en e-mailadres. We gebruiken deze gegevens alleen om jou te kunnen bereiken wanneer je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

  • De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Aansprakelijkheid:
Gemeente Hoorn is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de actie. Druk, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen Gemeente Hoorn niet worden tegengeworpen en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor Gemeente Hoorn in het leven roepen. Gemeente Hoorn is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, in verband met het gebruik van de website of links naar websites van derden op haar website of andere technische faciliteiten. Gemeente Hoorn is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor kosten die de deelnemer in verband met deelname aan de actie maakt.

Doe de test!

© Copyright 2015

F
F