Deen Supermarkten

DEEN bestaat al ruim 80 jaar en is in Noord-Holland en Flevoland een begrip 
met inmiddels 66 filialen in Noord-Holland, Flevoland en Zuid-Holland. Met de groei van het aantal winkels, groeit ook de organisatie achter de schermen. Een modern distributiecentrum, centraal gelegen in Hoorn en een distributiecentrum in Beverwijk verzorgen de dagelijkse goederenstroom naar de winkels. En met inmiddels bijna 7.000 mensen in dienst behoort DEEN tot de grootste werkgevers van West-Friesland.


Ambassadeur omdat…
Bij DEEN realiseren wij ons dat wij onze verantwoordelijkheid moeten nemen ten aanzien van het milieu en onze omgeving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons dan ook hoog op de agenda. Binnen onze bedrijfsvoering hebben wij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) onderverdeeld in vijf pijlers: Duurzaam, Milieu, Gezondheid, Sociaal en Medewerkers.
Duurzame productie
DEEN vindt het belangrijk om samen met haar leveranciers te werken aan een duurzame productie. Veel van onze producten dragen daarom ook een duurzaam label.

Milieu
Bij DEEN realiseren wij ons dat onze bedrijfsvoering van grote invloed kan zijn op het leefmilieu. Daarom spant DEEN zich in om initiatieven te ontplooien die deze wereld beter beschermen voor volgende generaties. Denk hierbij aan een verantwoorde afvalstroom, groene stroom of afgedekte koelingen.

Gezondheid
Bij DEEN vinden wij gezondheid heel erg belangrijk. Daarom willen wij als supermarkt een bijdrage leveren aan de gezondheid van onze klanten. Een gezonde leefstijl en goede informatievoorziening zijn daarom twee van onze speerpunten.

Sociaal
Bij DEEN staat lokale en sociale betrokkenheid hoog in het vaandel. Het is voor ons vanzelfsprekend om een bijdrage te leveren aan lokale initiatieven en sport. Samen kun je veel doen!

Medewerkers
DEEN is één van de grootste werkgevers in de omgeving. Het respectvol behandelen van mensen binnen en buiten onze organisatie staat voorop. Daarnaast worden er vele opleidingen verzorgd voor onze, altijd klantvriendelijke, medewerkers.

Welke bijdrage levert DEEN aan een Puur Hoorn?
Naast bovengenoemde punten heeft DEEN een zeer nauwe en warme band met (Puur) Hoorn. DEEN werkt daarom intensief samen met de gemeente Hoorn omdat beiden duurzaamheid (MVO) hoog op de agenda hebben staan.

www.deen.nl

F
F