Energielabel West-Friesland

EnergieLabel West-Friesland is een bedrijf dat woningen in heel Nederland voorziet van een energielabel.Dat doen wij door het maken van opnames ter plaatse en via internet in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Verder adviseren wij bij het energetisch verbeteren van de woning en beheren wij voor woningbouwcorporaties de energielabels.

Ambassadeur omdat…

EnergieLabel West-Friesland werkt aan bewustwording van het energieverbruik in en om het huis, maar ook van door de woning zelf. Door het opstellen van een energielabel voor de woning, krijg je inzicht in waar nodig kan zijn de woning aan te passen om ervoor te zorgen dat er geen of minder energie verloren gaat., Dat is uiteindelijk goed voor het milieu en voor de portemonnee. Wij kunnen de bewoners helpen met een maatwerkadvies en ondersteuning bij de realisatie van de energetische verbeteringen aan de woning. We kunnen zelfs helpen bij het energieneutraal maken van de woning. Dit laatste is bij iedere nieuwbouwwoning vanaf 2020 verplicht.

Welke bijdrage levert EnergieLabel West-Friesland aan een Puur Hoorn?

Doordat wij veel mensen adviseren op het gebied van het energiezuinig maken van de woning, konden wij als bedrijf zelf niet achterblijven. Onze hele kantoorwoning is voorzien van LED-verlichting en op het dak pronken zonnepanelen.Door deze maatregelenhebben wij de energierekening met meer dan de helft kunnen terugbrengen.

www.energielabelwestfriesland.nl

 

F
?