Schouten Techniek

Schouten Techniek beheerst de disciplines elektro-, klimaat-, sanitaire-, regel-, ventilatie- en duurzame energietechnieken en past deze geïntegreerd toe in de Woning-, Utiliteits- en Modulaire bouw en het Technische Beheer en Onderhoud. Vanuit een betrouwbare en, creatieve en innoverende organisatie adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden onze vakbekwame medewerkers installaties die afgestemd zijn op de specifieke klantvraag. Onze opdrachten komen voort uit trajecten op basis van aanbestedingen, bouwteamtrajecten, ‘Design & Build’ en ‘ResultaatGericht Bouwen en Onderhouden’. Schouten Techniek heeft circa 175 vaste enthousiaste medewerkers.

Ambassadeur omdat…
‘Schouten Techniek onderscheidt zich door onder andere de volgende unieke innovaties’.

De Warmte-koudeopslag SKID
De WKO SKID is de enige modulaire oplossing (plug and play) voor toepassing van duurzame verwarming en koeling in de woning- en utiliteitsbouw. Op dit hydraulische hart van de installatie is de regeltechniek reeds aangebracht. Het kan zelfs regenereren. Compact, praktisch, uniek en zeer doeltreffend. Download hier de folder.

Gebouwsimulatiemodel
Het gebouwsimulatiemodel is een baanbrekende tool waarmee zeer snel het energieverbruik van een gebouw kan worden bepaald. Van elke energiebesparende ingreep zijn direct de korte en lange termijneffecten zichtbaar. Hierdoor kunnen bouwteams een optimaal en levensduurbestendig pand ontwerpen. Met deze innovatie won Schouten Techniek de landelijke ISSO-award 2012. Klik hier voor meer informatie.

Mijnenergiebeheer.nl en mijnlegionellabeheer.nl
Op de intern ontwikkelde website www.mijnenergiebeheer.nl beoordelen onze klanten zelfstandig hun installaties op exact verbruik, prestaties en gedrag. Dit biedt waardevolle inzichten, bespaart energie én onderhoudskosten. Ook op www.mijnlegionellabeheer.nl kunt u inzicht krijgen in de actuele status van uw installatie. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.’

Welke bijdrage levert Schouten Techniek aan een Puur Hoorn?
‘Groen denken en doen wordt tegenwoordig verwacht van elk bedrijf. Wij helpen klanten aan energiebesparende installaties, ontwikkelen duurzame innovaties én maken ook binnen de eigen bedrijfsvoering milieubewuste keuzes. Ons energieneutrale pand, dat is opgeleverd in 2006, is hét visitekaartje van Schouten Techniek. Recent hebben we vijf auto’s uit ons wagenpark vervangen door Fiat Doblò’s die rijden op aardgas. Hiermee waren we de tweede organisatie die koos voor de schoonste brandstof die momenteel goed verkrijgbaar is. ‘

www.schoutentechniek.nl

F
F