VOLT

VOLT is ambassadeur van Puur Hoorn. VOLT is een durfsportcentrum met horecavoorziening in de haven Marina Kaap Hoorn. Bij VOLT kun je bijvoorbeeld terecht om te wakeboarden en supyoga’en. Ook gewoon zwemmen of het huren van een kano behoort tot de mogelijkheden. Moe van alle inspanning? Bij VOLT kan je ook nog eens heerlijk eten, drinken en chillen middenin de natuur.

Ambassadeur omdat…

VOLT is volledig zelfvoorzienend. Dit betekent dat er geen ‘draadjes’ of riolering naar het vaste land is. Water wordt voor het grootste deel gefilterd uit het IJsselmeer en daar waar mogelijk hergebruikt. Middels zonnepanelen wordt stroom opgewekt. Koken doen ze op houtskool en in een houtgestookte oven, voor koude avonden hebben ze een beest van een houtkachel. Alle verlichting is uiteraard LED. VOLT is nagenoeg gebouwd en ingericht van tweedehands materiaal. Verder wordt er bij VOLT zoveel mogelijk vers biologisch eten en drinken geserveerd afkomstig uit West Friesland. Wil je weten hoe het idee van duurzaam VOLT is ontstaan en hoe VOLT dit allemaal heeft uitgevoerd? Lees dan het inspirerende verhaal op hun website.

VOLT levert dus op verschillende gebieden een bijdrage aan een Puur Hoorn. Nieuwsgierig? Ga gerust eens kijken bij VOLT! Voor meer informatie kijk op: www.volthoorn.nl

Wat kun je nog meer doen bij VOLT?

Naast watersport en heerlijk eten, biedt VOLT nog veel meer aan. Zo worden er yogalessen gegeven, vindt elk jaar in september het VestiVolt plaats en kun je het reserveren voor een feest. Er is nog meer mogelijk rond het water, ook met een groep vrienden of collega’s. Wil je weten wat waar wanneer? Bekijk dan hun agenda en groepsactiviteiten.

F
F