Bijeenkomst ‘Energiebesparing’ succesvol!

Maandag 15 februari heeft de vervolg bijeenkomst plaats gevonden op de wijkaanpak ‘Energiebesparing’ in de Risdam Noord. Er waren circa 12 enthousiaste bewoners aanwezig die zich in het belevingscentrum lieten informeren en adviseren door Maurice Boomstra van het Duurzaam Bouwloket.

Wat een avond! 

Vóór aanvang van de informatieavond zijn een aantal meest voorkomende woningtypen door het Duurzaam Bouwloket doorgelicht op de mogelijkheden om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Maurice ging voornamelijk in op de maatregelen die men in de woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken kan treffen. Ook is er ingegaan op personenalarmering, beeldbellen en kleine ingrepen die men kan treffen op het gebied van domotica. Als afsluiter op de avond heeft Maurice nog een korte rondleiding gegeven voor het belevingscentrum. De aanwezigen gaven aan zeker nog een keer terug te komen!

 

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F