Blije winnares krijgt slimme thermostaat

7O8A0750_lrDe winnares van de bespaartest Ilse Bianchi ontvangt uit handen van ‘wethouder duurzaamheid’ Samir Bashara een waardecheque van €500,-, te besteden aan twee slimme thermostaten: één voor haarzelf en een tweede voor een vriendin. Iedereen die de laatste maanden op de site van Puur Hoorn de bespaartest heeft gedaan, heeft kans gemaakt op deze prijs. Dit keer was Ilse dus de gelukkige winnares.

Een slimme thermostaat is een ‘groene’ prijs waar je jarenlang plezier van hebt, want hij helpt bij het energiezuinig verwarmen van je woning. Met deze dubbelprijs kunnen twee extra huishoudens op intelligente wijze besparen op hun energierekening.

Er zijn overigens nog veel meer manieren om zonder grote investeringen het comfort in je woning te verhogen. Kijk hiervoor op deze website of neem eens een kijkje in het Belevingscentrum Lekker Blijven Wonen, Kleine Noord 57 in Hoorn (naast hotel Petit Nord). Het Belevingscentrum is ingericht als een woning met voorbeelden van allerlei maatregelen die je woning veiliger, zuiniger en comfortabeler maken. Voor meer informatie: www.lekkerblijvenwonen.nl/belevingscentrum.

Over de auteur

F
F