De duurzame tentoonstelling van Puur Hoorn

Heb jij de duurzame tentoonstelling van Puur Hoorn al gezien? Je bent welkom om een kijkje te nemen! Hij staat nu in het Wijklab van de Kersenboogerd aan de Aagje Dekenplein 24 en is elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 16.00 uur geopend.

Het is een unieke tentoonstelling waarmee we bewoners op een leuke manier na laten denken over hoe jij kan bijdragen aan een beter klimaat? Hoe help je je eigen buurt, wijk of stad te verduurzamen?

De unieke en verrassende tentoonstelling is ontworpen en gemaakt door decor- en theatermaker Stef Heijnen-Bakker. “Deze tentoonstelling maken was een tof project. Van de eerste gesprekken over hoe Hoorn zich inzet om duurzaamheid beter te laten begrijpen door inwoners tot het laatste likje verf. Het is een fijne gedachte dat ik met deze tentoonstelling zelf ook heb kunnen bijdragen aan duurzaamheid: in zowel materiaal als de boodschap overbrengen. Ik hoop dat er ontzettend veel mensen coronaproof door deze duurzaamheidstunnel lopen en thuis aan de slag gaan”.

 

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F