De Puur Hoorn etalage

Sinds donderdag 25 februari heeft het Belevingscentrum een prachtige Puur Hoorn etalage. Kom ook naar het Belevingscentrum om te kijken hoe het is geworden.

Duurzaamheid en domotica

Om het Belevingscentrum nog aantrekkelijker te maken voor bezoekers, is aan De Etaleur gevraagd de etalage in te richten. In het Belevingscentrum kun je kennis maken met allerlei slimme technieken en ICT-toepassingen die ervoor zorgen dat men langer thuis kan blijven wonen. Naast domotica speelt duurzaamheid hierin een belangrijke rol. In het centrum kun je dan ook terecht voor informatie en advies over duurzame toepassingen in je woning. Puur Hoorn heeft daarom een eigen etalage gekregen in het centrum. Kom langs en laat je verrassen!

 

 

 

 

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F