De verrassende eigenaardigheden van bomen

Op zondag 23 oktober kun je mee wandelen langs verschillende interessante en opvallende boom- en struiksoorten in natuurpark Blokweer.

Parken zijn belangrijk voor een gezonde leefomgeving.  Een omgeving zonder groen kunnen we ons niet meer voorstellen. Wat staat er voor groens in het natuurpark? Tijdens een bomenwandeling onder leiding van natuurpark kenner Hans Timmerman komen de verrassende eigenaardigheden van bomen en struiken aan het licht.

De wandeling begint op zondag 23 oktober om 14:00 bij het bezoekerscentrum van MAK Blokweer. Rond 15:30 eindigt de wandeling weer bij het startpunt. Aanmelden kan via de website van MAK Blokweer: www.mak-blokweer.nl
Deelname kost €5,50 per persoon, dit is inclusief een kop koffie of thee na afloop van de wandeling.

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F