Disclaimer

Copyright
De teksten, illustraties en vormgeving op deze website zijn copyright ©2001 gemeente Hoorn.
Het is niet toegestaan (delen van) de inhoud over te nemen of te publiceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de gemeente Hoorn.

Proclaimer
De gemeente Hoorn is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u toch iets tegen dat onjuist of verouderd is, dan stellen wij uw reactie op prijs. Stuur hiervoor een e-mail naar puurhoorn@hoorn.nl

Antwoordprocedure
Brieven, e-mailberichten en formulieren die binnenkomen bij de gemeente Hoorn worden centraal geregistreerd en meteen doorgezonden naar de afdeling die het onderwerp behandelt. U kunt binnen uiterlijk zes weken een reactie van ons verwachten, maar vaak krijgt u (veel) eerder een reactie.
E-mail proclaimer

Privacy
De gemeente Hoorn hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Uw naam of andere persoonlijke gegevens hoeven wij alleen te weten, als u gebruik maakt van onze online diensten. Als wij u om informatie vragen, gebruiken wij deze informatie alleen waar wij deze voor gevraagd hebben. Na gebruik wordt de informatie vernietigd.
Deze website gebruikt alleen cookies waarvoor geen wettelijke toestemming nodig is.

Auteursrechten
De gemeente Hoorn bezit auteursrecht op alle informatie die via deze website toegankelijk is. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Het vanuit commercieel oogpunt verspreiden of kopiëren van deze informatie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming. Neem voor toestemming contact op met het bureau Communicatie van de gemeente Hoorn.

Winactie
Bezoekers van deze website kunnen deelnemen aan de bespaartest. Bij de zonnepanelenbespaartest maken deelnemers in de maanden juni, juli en augustus 2015 kans op een waardebon van 1000,- voor zonnepanelen. Bij de bespaartest voor gas en water maken deelnemers in de maanden september, oktober en november 2015 kans op een slimme thermostaat voor hunzelf en een vriend(in) t.w.v. totaal 500,-. Door de bespaartest te delen vermenigvuldigen deelnemers de winkans. De winnaar wordt random door de gemeente Hoorn getrokken. Winnaars dienen woonachtig te zijn in de gemeente Hoorn. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

De berekening van de bespaartesten is gebaseerd op het verbruik van een gemiddeld huishouden en is dus indicatief. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten onder voorbehoud. De berekening houdt geen rekening met veranderingen in de kosten van energie gedurende de gebruiksjaren.

De berekening van de zonnepanelentest is gebaseerd op de gemiddelde zonuren in de gemeente Hoorn. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten onder voorbehoud. De berekening houdt geen rekening met veranderingen in de kosten van energie gedurende de gebruiksjaren.

Persoonlijke gegevens:
Wij vragen de deelnemers om hun naam en e-mailadres. We gebruiken deze gegevens alleen om jou te kunnen bereiken wanneer je gewonnen hebt. Deelnemers van de bespaartest ontvangen ook een nieuwsbrief met informatie over de winnaar.

Aansprakelijkheid:
Gemeente Hoorn is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de actie. Druk, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen Gemeente Hoorn niet worden tegengeworpen en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor Gemeente Hoorn in het leven roepen. Gemeente Hoorn is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, in verband met het gebruik van de website of links naar websites van derden op haar website of andere technische faciliteiten. Gemeente Hoorn is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor kosten die de deelnemer in verband met deelname aan de actie maakt.

Bezoekadres
Nieuwe Steen 1,
1625 HV Hoorn

Postadres
Postbus 603,
1620 AR Hoorn

Telefoon: 0229 252200
E-mail: puurhoorn@hoorn.nl

F
F