DoeSaam DuurSaam

Op zondag 09-10-2016 is het weer zover! Dan vindt de tweede editie van DoeSaam DuurSaam plaats. DoeSaam DuurSaam is hét duurzaamheidsevenement van Hoorn. Dit zal, net als vorig jaar, plaatsvinden in wijkcentrum De Zaagtand, onderdeel van Stichting Netwerk. Het doel van DoeSaam DuurSaam is mensen te motiveren om groenere keuzes te maken.  

Het evenement start om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Net als vorig jaar zullen er vele kraampjes zijn allen met een eigen expertise. Daarnaast is er een talkshow gepresenteerd door muzikant Wouter Hakhoff. Hij zal gasten interviewen over duurzaamheid in de sociosfeer, afvalscheiding, ontspullen en opruimen, natuur en biologisch boeren, persoonlijke verzorging, duurzaam bouwen/wonen en beleving. De talkshow begint om 14.00 uur en zal tot circa 15.30 uur duren.

Iedereen is welkom!

DoeSaam DuurSaam is immers een laagdrempelig evenement waarin duurzaamheid en infotainment hand in hand gaan. Er is een hapje en een drankje, live muziek en bevlogen kraamhouders die graag hun kennis delen.Kom dus ook naar:

Wijkcentrum De Zaagtand

DoeSaam DuurSaam

zondag 9 oktober 2016

12.00 – 17.00 uur.

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F