Drukte op onbemand afvalbrengstation Hoorn

Drukte op onbemand afvalbrengstation Hoorn
Check de druktemeter

Sinds een aantal maanden is het mogelijk om op zondag snoeiafval, puin en grond bij het onbemande afvalbrengstation in Hoorn in te leveren. Afgelopen weken was het erg druk op het onbemande afvalbrengstation.

Veiligheid
Vanwege de drukte vragen we extra aandacht voor de coronamaatregelen. Hou bij je bezoek zelf goed rekening met de huidige maatregelen, kom zoveel mogelijk alleen en hou voldoende afstand. Wil je weten hoe druk het is? Je kan dit thuis eenvoudig zien met behulp de druktemeter op de website.
Alléén snoeiafval, puin en grond
Tijdens de avonduren en op zondag kan je alléén snoeiafval, puin en grond inleveren. Heb je naast snoeiafval, puin en grond nog andere spullen die je langs wil brengen, bijvoorbeeld je oude matras of kapotte tuinstoel? Kom dan tijdens de reguliere openingstijden langs op het afvalbrengstation.

Over de auteur

HVC

Wij zien een toekomst waarin we energie schoon opwekken en grondstoffen hergebruiken. Dat is urgent, en dat doen we samen en slim, zodat jij daar nu en in de toekomst de vruchten van kan plukken. Afval = grondstof Waar anderen afval zien, zien wij waardevolle grondstoffen. Door afval goed te scheiden, blijven waardevolle grondstoffen behouden voor nieuwe producten. Steeds meer afval, zoals plastic en papier, krijgt een 2e, 3e of zelfs 4e leven. Hergebruiken levert een steeds schonere leefomgeving op en inkomsten voor duurzame investeringen.

Lees meer artikelen van HVC
F
F