Livestream Toekomstbestendige Woningbouw

Duurzaam, goedkoper en sneller bouwen. Met het duurzamer bouwen van woningen kan de bouwsector veel bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelstellingen. Door het bundelen van krachten en de juiste afspraken wordt ingezet op toekomstbestendige woningbouw. Deze afspraken zijn vastgelegd in het convenant ‘Toekomstbestendige Woningbouw’ dat getekend wordt op 29 september 2022. Inmiddels zijn al meer dan 30 bouwers, corporaties, organisaties, provincies en gemeenten aangesloten bij het convenant.

 

Op 6 september organiseert NHNEXT in samenwerking met gemeente Alkmaar, de BUCH-gemeenten, gemeente Hollands-Kroon en circulair West-Friesland een livestream waarin we ingaan op dit convenant. Hoe is het convenant tot stand gekomen en wat staat er in het convenant? Wat betekent dit voor de bouwsector en wat zijn de voordelen van het aansluiten bij het convenant? Kijk live mee op dinsdag 6 september om 14.00 uur en stel al jouw vragen! Link: https://nhnext.nl/toekomstbestendige-woningbouw/

 

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F