Duurzaam Wonen Commandeur Ravenstraat

Duurzaam Wonen
Intermaris is gestart met het project Duurzaam Wonen. Wij willen onze woningen verbeteren zodat onze huurders aangenamer wonen. Met, als het aan ons ligt, lagere woonlasten door een besparing op de energierekening. Wij kijken samen met de bewoners welke energiebesparende maatregelen nodig zijn in de woning. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld het isoleren van de vloer, gevels en het dak of het plaatsen van zonnepanelen.


Over dit project

Intermaris gaat bij 28 woningen aan de Commandeur Ravenstraat energiebesparende maatregelen toepassen. Bij de benedenwoningen gaat het om vloer- en gevelisolatie. Bij de bovenwoningen gaat het om dak- en gevelisolatie. 86% van de bewoners stemde in met ons voorstel. Wij voeren nu ook onderhoudswerkzaamheden uit. Die bestaan onder andere uit het vervangen van de kozijnen en plaatsen van HR++ glas.


Het coronavirus vraagt een andere aanpak

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Wij schudden geen handen en houden gepaste afstand. Werkzaamheden aan de buitenkant van de woningen voeren we indien mogelijk uit. Werkzaamheden in de woningen voeren we in overleg uit of verplaatsen we naar een ander tijdstip. Wij vragen de bewoners om begrip en medewerking.


Woningen

Het project Duurzaam Wonen Commandeur Ravenstraat omvat de volgende woningen:
C. Ravenstraat 35 t/m 48a boven – en benedenwoningen.

Over de auteur

Intermaris

Samen met onze huurders verduurzamen we duizenden huizen in Hoorn, Purmerend en Monnickendam. Isolatie en zonnepanelen zorgen voor meer wooncomfort en energiezuinigere woningen. Hierdoor besparen de bewoners op hun energiekosten. Lager energieverbruik is beter voor het milieu. Daar zijn we trots op! Over Intermaris Iedereen verdient een fijn thuis. Plezierig wonen is een eerste levensbehoefte; het is de basis voor het creëren van je leven. We zetten ons dagelijks in om dit mogelijk te maken. Voor onze huidige bewoners én toekomstige bewoners die geen woning kunnen krijgen op de vrije huur- en koopmarkt. Jong, oud, alleenstaand, samenwonend, met of zonder kinderen; onze missie is geslaagd als ze een passende woonplek hebben in een kansrijke buurt. "Intermaris, voor jou(w) thuis "

Lees meer artikelen van Intermaris
F
F