Win bespaartips in en een energiebespaarbox!

Maak kennis met de energiebus van Duurzaam Bouwloket. Dinsdag 18 oktober zoeken we inwoners op met een trailer vol met duurzame energietechnologie. Kan ik mijn huis op een duurzame manier verwarmen? Is een warmtepomp een goede keus voor mijn portemonnee? Bespaar honderden euro’s met snelle tot meer ingrijpende bespaartips. Kom langs en krijg tips en antwoorden op al uw vragen.  Ook maakt u kans op een gratis energiebespaarbox.  

Slimme duurzame keuzes
Op dinsdag 18 oktober van 14.00  tot 17.00 uur staat de energiebus in de binnenstad van Hoorn, op de hoek van de Gedempte Turfhaven en de Ramen. De adviseurs van Duurzaam Bouwloket geven u persoonlijk advies over uw woonsituatie en hoe u uw huis kan verbeteren.

Win een gratis energiebespaarbox
Meer dan ooit proberen we zuinig om te gaan met energie in huis. Daar helpen we u graag een handje bij. We verloten maar liefst tien energiebespaarboxen onder de bezoekers.

Meer informatie
Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Hoorn. Inwoners kunnen hier terecht voor gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van hun woning. Blijf op de hoogte van inkoopacties, webinars en meer duurzaam nieuws uit Hoorn via Duurzaam Bouwloket | Hoorn. U kunt ook altijd telefonisch contact opnemen met de adviseurs via 072 – 743 39 56.

Bekijk hier het promofilmpje

 

 

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F