Gemeente Hoorn lanceert energiesubsidie check

Van plan of al gestart met het verduurzamen van de woning door bijvoorbeeld energiebesparende maatregelen toepassen? Doe dan de subsidie check via het Duurzaam Bouwloket Hoorn www.duurzaambouwloket.nl/subsidieregelingen. En ontdek op welke regelingen je aanspraak kan maken.

De gemeente Hoorn vindt duurzaamheid belangrijk. Samen met inwoners en ondernemers werkt de gemeente aan een Puur Hoorn. Samen voor een duurzame stad, klimaatneutraal in 2040. Om woningeigenaren in Hoorn te stimuleren hun woning energiezuiniger te maken, heeft Duurzaam Bouwloket de energiesubsidie check ontwikkeld.

 Subsidie check

Op de website van Duurzaam Bouwloket vindt je de subsidie check. Daar vul je in welke maatregelen je van plan bent om te gaan nemen en de adviseurs van het Duurzaam Bouwloket spitten de landelijke, regionale en lokale regelingen op mogelijke bijdragen voor je door. De adviseurs maken van hun bevindingen een opmaat gemaakt informatiepakket welke naar je wordt toegezonden. Op deze manier hoef je zelf niet te zoeken naar regelingen, maar komt de informatie gewoon naar je toe!

 Energiebesparende maatregelen Voorbeelden van energiebesparende maatregelen zijn onder andere dak-, vloer-,bodem-, spouwmuur- en paneelisolatie. Maar denk ook eens aan HR++ glas, groene daken of een slimme meter.

Vragen

Heeft uw vragen over een subsidie of wilt u meer informatie en advies over een maatregel? Laat u gratis en onafhankelijk adviseren door te mailen (info@duurzaambouwloket.nl) of te bellen (072-743 39 56).

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F