Gemeentelijke subsidieregeling energiebesparende maatregelen 2016

Wilt u in 2016 gebruik maken van de subsidieregeling voor energiebesparende maatregelen in en om het huis? Heb dan nog even geduld, u kunt dit nog niet aanvragen.

Door het grote succes ging het subsidiebudget de voorgaande jaren snel op. Daarom wordt er momenteel gekeken hoe de subsidie er voor 2016 uit kan zien, zodat er nog meer huishoudens van kunnen profiteren. Goed om te weten: u kunt alleen van de regeling gebruikmaken als u de aanvraag indient voordat u het werk in of om uw huis heeft uitgevoerd of aangekocht.

Naar verwachting kan de gemeenteraad de nieuwe regeling in maart bespreken. Na akkoord van de raad gaat de nieuwe regeling zo snel mogelijk in. Houd www.puurhoorn.nl in de gaten voor meer informatie.

Samen werken we aan een duurzame stad!

Hoorn vindt duurzaamheid belangrijk. Dat wordt goed zichtbaar in het duurzaamheidsprogramma Puur Hoorn. De ambitie is groot en de eindbestemming duidelijk: een klimaatneutrale stad in 2040. Met de subsidieregeling energiebesparende maatregelen komt Puur Hoorn particuliere huiseigenaren tegemoet die willen investeren in duurzaamheidsmaatregelen. Want samen werken we aan de duurzame stad.

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F