Geslaagde eerste editie pop up tour

In gesprek over duurzaamheid
Op zaterdag 8 februari gingen inwoners met de gemeente in gesprek over duurzaamheid. Dit gebeurde bij een mobiele koffiebar op het Aagje Dekenplein, bij de Huesmolen en op het Grote Noord. Uit de gesprekken bleek dat veel inwoners al actief bezig zijn met verduurzamen. Bijvoorbeeld met zonnepanelen op het dak, het vergroenen van de tuin of het hergebruiken en repareren van spullen. Meer informatie over het verduurzamen van je huis en de ondersteuning die hierbij mogelijk is, is bij veel mensen welkom. Westfriesland onderzoekt op dit moment hoe we in de regio evenveel energie kunnen opwekken als we gebruiken. Ook hiervoor zijn verschillende idee├źn opgehaald.

Meedenken?
Wilt u actief meedenken over duurzaamheidsvraagstukken in Hoorn? Meld u dan aan via duurzamestad@hoorn.nl U wordt dan op de hoogte gehouden over duurzame ontwikkelingen in Hoorn en uitgenodigd voor meedenksessies.

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F