Gratis duurzaam advies voor Westfriese inwoners

De zeven Westfriese gemeenten bieden hun inwoners een gratis telefonisch adviesgesprek aan over energiebesparende maatregelen voor hun eigen woning.

Advies door duurzame experts
De experts van ons centrale energieloket, Duurzaam Bouwloket, voeren de gesprekken. Zij geven advies in een gesprek van ongeveer 30 minuten en geven antwoord op alle vragen over energiebesparing, duurzame maatregelen, subsidies of over de stappen die men kan zetten naar een energiezuinige woning.

Voor wie zijn de gratis adviesgesprekken?
De adviesgesprekken zijn beschikbaar voor inwoners van (koop)woningen in Westfriesland. Er worden geen voorwaarden gesteld aan het type woning. Inhoudelijk kunnen de gesprekken gaan over zowel kleine ingrepen (radiatorfolie) als grootschalige verbouwingen (van het gas af). De energieadviseurs passen het advies aan op de woning, het budget en de mogelijkheden van de inwoner. Om een gericht gesprek te krijgen, is het handig dat de inwoner vooraf de Duurzaam Bouwloket woningplanner invult.

Meld u snel aan!
Op de website van het Duurzaam Bouwloket is een aanmeldpagina gemaakt: www.duurzaambouwloket.nl/wf-adviesgesprek U kunt hier meer informatie vinden over de actie en zich direct aanmelden. Op een door u gewenst moment wordt u gebeld door een energieadviseur van het DBL.

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F