Welkom bij Hoorn City Tours: Hop on Hop off! Stap op een elektrisch busje en ervaar en beleef Hoorn op een unieke manier. Onze enthousiaste chauffeurs nemen u graag mee op tour. Van 1 april tot en met 31 oktober verzorgt Hoorn City Tours een dagelijkse regelmatige dienstregeling met volledig elektrisch vervoer door het centrum van Hoorn.

Er rijden dagelijks twee tot drie elektrische busjes tussen 10:30 en 17:00 uur. Elk busje beschikt over 13 zitplaatsen. De totale duur van de gehele route is ca. 60 minuten. In de binnenstad zijn 12 haltes waar op- en afgestapt kan worden. Tickets zijn verkrijgbaar bij de chauffeur en kunnen zowel contant als met de pin afgerekend worden.

Met de 100% elektrische bussen die Hoorn City Tours beschikt verzorgen we inmiddels al meer dan 7 jaar voor duurzaam vervoer van bewoners van Hoorn, maar ook van toeristen door middel van de Hop-on Hop-off. Sinds 2017 verzorgt Hoorn City Tours ook de transfers van de witte vloot tussen de haven en het parkeerterrein de Nieuwe Wal waardoor de bussen niet meer het centrum in hoeven te rijden.

Nieuwsberichten van Hoorn City Tours

Sorry, we konden geen berichten vinden. Probeer andere zoekterm(en).

F
F