Informatieavonden over verduurzaming VvE’s

U denkt erover uw complex te gaan verduurzamen? U wilt zonnepanelen plaatsen op uw complex? Maar waar te beginnen, welke mogelijkheden zijn er en hoe zit het met wet- en regelgeving? Hoe krijgt u de leden mee en wat zijn de kosten en financieringsmogelijkheden? Tijdens twee informatieavonden, speciaal voor de 200 Verenigingen van Eigenaren(VvE’s) in onze gemeente, krijgt u antwoord op deze vragen. De avonden worden georganiseerd door VvE Belang en de gemeente Hoorn.
Maandagavond 4 april gaat over ‘verduurzamen, tips en valkuilen’
Woensdagavond 13 april gaat over zonnepanelen op VvE daken en wat u nog kunt doen als uw pand al wat duurzamer is.

De informatieavonden beginnen om 19.30 uur en vinden plaats in de bibliotheek aan de Wisselstraat 8. Wilt u zich vooraf aanmelden? Dat kan via www.vvebelang.nl/events/hoorn.

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F