Initiatievenmarkt 2021, meld je idee aan!

Op woensdag 13 oktober 2021 organiseert de gemeente Hoorn in samenwerking met stadscommunity Voor Een Mooie Stad de tweede Hoornse initiatievenmarkt. Dit is jouw kans om je initiatief voor een mooier Hoorn te realiseren. Laat je inspireren, bekijk dit filmpje en meld je initiatief aan!


Na groot succes nieuwe editie
In 2019 vond de eerste editie van de Hoornse initiatievenmarkt plaats. Met maar liefst 61 ingezonden initiatieven was dat een groot succes. 12 initiatiefnemers presenteerden hun initiatief aan de Hoornse gemeenteraad, waarna 3 initiatieven uiteindelijk zijn of worden gerealiseerd. Bekijk hier de terugblik van de initiatievenmarkt 2019.

  

Aanmelden
Heb jij een goed initiatief om Hoorn bijvoorbeeld schoner, aantrekkelijker of duurzamer te maken? Vanaf donderdag 26 augustus kun je je initiatief aanmelden via www.vooreenmooiestad.nl of de app ‘ Voor Een Mooie Stad’. Je hebt tot donderdag 16 september om je initiatief aan te melden en hoort in de week van 4 oktober of je je initiatief mag presenteren voor de gemeente op de initiatievenmarkt. We zijn erg benieuwd naar jouw initiatief voor Hoorn!

 

Over de auteur

Voor een mooie stad

'Voor een mooie stad' is dé open stadscommunity voor alle inwoners van Hoorn. De stad nog aantrekkelijker maken en samenwerken aan leuke ideeën om die vervolgens samen te realiseren. Je kunt hier je initiatief starten en deze presenteren op je eigen gemaakte pagina. Op deze manier kun je peilen of er genoeg draagvlak is voor een nieuw idee. Daarnaast helpt Voor een mooie stad ook bij het werven van de middelen die nodig zijn voor het slagen van jouw initiatief. Voor iedereen die zich inzet voor de stad, of een ander helpt de stad mooier te maken, is een eretitel bedacht, namelijk de Stadsmakers van Hoorn. Meer weten? www.vooreenmooiestad.nl

Lees meer artikelen van Voor een mooie stad
F
F