Inkoopactie voor woningisolatie

Bent u aan het verbouwen? Dat is een mooie kans om je woning te verduurzamen. Met het isoleren van je woning bespaar je flink op je energierekening. De gemeente Hoorn organiseert in januari 2022 webinars over het onderwerp ‘Besparen met isoleren’. De webinars zijn speciaal voor huiseigenaren in de Kersenboogerd.


Waarom is het webinar voor u interessant?
Er zijn verschillende soorten van isoleren zoals vloer- spouwmuur- glas- of dakisolatie. De experts van Duurzaam Bouwloket presenteren de mogelijkheden, wat het oplevert voor het wooncomfort én hoeveel u bespaart. Ook vertellen ze meer over wat de eerste juiste stappen zijn voor uw woning. Tijdens de presentatie is het mogelijk om in een live chat uw vragen te stellen. U kunt uw vragen ook telefonisch of per mail stellen.

Wanneer zijn de webinars?
Alle webinars starten om 19.30 uur. U leest hieronder wanneer welke webinar wordt gegeven. Er is hierbij onderscheid gemaakt in het bouwjaar. Dit is belangrijk vanwege de maatregelen die tijdens de bouw al zijn gemaakt en die u nu zelf kan doen. Let op: u moet zich vooraf aanmelden. U leest verderop in de brief hoe u dat kan doen.

  • Op maandag 17 januari en dinsdag 25 januari wanneer uw huis is gebouwd vóór 1992.
  • Op maandag 24 januari en donderdag 27 januari wanneer uw huis is gebouwd na 1992

 

Programma
19.30   Opening
19.35   Stappenplan energiezuinige woning door isolatie
20.05   Inkoopactie lokale/regionale bedrijven
20.10   Subsidies en financieringen
20.15   Vragenronde

Aanmelden voor het webinar
1. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/webinar-7080-hoorn (woningen gebouwd voor 1992)
www.duurzaambouwloket.nl/webinar-9000-hoorn  (woningen gebouwd na 1992)
2. Kies de datum van het webinar
3. Vul uw naam, e-mailadres, postcode en huisnummer in.
4. U ontvangt een bevestigingsmail met toegang tot het webinar.
5. U ontvangt een dag van te voren een herinneringsmail met toegang tot het webinar.
6. Schakel 5 minuten voor het starten van het webinar  in, zodat u op tijd klaar zit voor het webinar. De webinars starten om 19:30 uur.

Inkoopactie woningisolatie
Er wordt ook een inkoopactie voor woningisolatie gepresenteerd. Dit aanbod wordt in samenwerking met regionale bedrijven speciaal aan u aangeboden. Na afloop van het webinar ontvangt u een link voor de webpagina om u voor deze inkoopactie in te schrijven. Wilt u zich nu al inschrijven? Ga dan naar www.duurzaambouwloket.nl/hoornisoleert


Meer informatie
Heeft u vragen over de webinars of de inkoopactie? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket via info@duurzaambouwloket.nl of bel naar 072 – 743 39 56. Wilt u alvast een kijkje nemen naar de mogelijkheden om uw woning te verduurzamen? Ga dan naar www.duurzaambouwloket.nl voor alle mogelijke maatregelen.

Het Duurzaam Bouwloket is het onafhankelijk energieloket van de gemeente Hoorn. Bewoners kunnen hier terecht voor gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van hun woning.

Graag tot ziens op één van de webinars!

Over de auteur

Gemeente Hoorn

De gemeente Hoorn heeft zichzelf als doel gesteld om in 2040 een klimaatneutrale stad te zijn. Dit is een stad die bij haar doen en laten geen negatieve invloed meer uitoefent op het klimaat, bij al haar activiteiten. In 2040 gebruik we veel minder energie dan nu, en alle energie die we gebruiken is duurzaam opgewerkt. Afval bestaat niet meer doordat we grondstoffen optimaal (her)gebruiken. We geven als gemeente het goede voorbeeld en werken intensief samen met bewoners, ondernemers en organisaties aan de verduurzaming van Hoorn. Met elkaar maken we die duurzame stad!

Lees meer artikelen van Gemeente Hoorn
F
F