Inkoopactie woningisolatie, nog heel even!

Profiteer tot 1 april van de inkoopactie voor woningisolatie. Bent u aan het verbouwen? Dan is dit het juiste moment om na te denken over woningisolatie. Een goed geïsoleerde woning zorgt voor meer wooncomfort zoals koelere zomers en warme winters. Doordat u minder stookt bespaart u ook flink op uw energierekening.

Gratis advies over woningisolatie
Er zijn verschillende soorten van isoleren zoals vloer- spouwmuur- glas- of dakisolatie. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Laat u dan tijdig en goed adviseren door de experts van Duurzaam Bouwloket. Zij adviseren u over de mogelijkheden, wat het oplevert voor het wooncomfort én hoeveel u bespaart. Ook kunnen zij u  meer vertellen over wat de eerste juiste stappen zijn voor uw woning.


Speciaal aanbod
Er zijn in Hoorn al ruim 150 offertes aangevraagd. De meeste aanvragen waren voor spouwmuur- en vloerisolatie en het vervangen van glas. De inkoopactie wordt namens de gemeente Hoorn en Duurzaam Bouwloket in samenwerking met betrouwbare, regionale bedrijven speciaal aan u aangeboden. Wilt u een offerte aanvragen? U heeft nog tot 1 april! Ga hiervoor naar www.duurzaambouwloket.nl/hoornisoleert


Meer informatie
Heeft u vragen over de inkoopactie of wilt u advies over uw verbouwing? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket via info@duurzaambouwloket.nl of bel naar 072 – 743 39 56. Wilt u alvast een kijkje nemen naar de mogelijkheden om uw woning te verduurzamen? Ga dan naar www.duurzaambouwloket.nl voor alle mogelijke maatregelen.

Het Duurzaam Bouwloket is het onafhankelijk energieloket van de gemeente Hoorn. Bewoners kunnen hier terecht voor gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van hun woning.

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F