Samen met onze huurders verduurzamen we duizenden huizen in Hoorn, Purmerend en Monnickendam. Isolatie en zonnepanelen zorgen voor meer wooncomfort en energiezuinigere woningen. Hierdoor besparen de bewoners op hun energiekosten. Lager energieverbruik is beter voor het milieu. Daar zijn we trots op!  

Meer wooncomfort en lagere woonlasten voor huurders
We zetten fors in op het energiezuinig maken van onze woningen. Een mooi voorbeeld van onze meerwaarde als maatschappelijk betrokken corporatie. Naast het energiezuiniger maken van onze woningen combineren we duurzaam bouwen ook bij nieuwbouw en onderhoudswerkzaamheden. Tijdens schilderwerkzaamheden vervangen we enkelglas door isolatieglas en bij een renovatie voeren we isolerende en energiebesparende maatregelen uit. Intermaris streeft minimaal naar een gemiddeld energielabel B voor haar totale woningbezit in 2020.

Nieuwsberichten van Intermaris

2000ste woning verduurzaamd

Door Intermaris | 15 juni 2018

Deze maand verduurzaamden wij de 2000ste woning. Om dit te vieren legde directeur Wonen en Vastgoed Han Leurink vier ‘groene’ tegels in de IJsselstraat in Purmerend. Dit deed hij samen met technisch directeur van ToekomstGroep Ton van Langen. “Van een verplichting maakten we een kans. Intermaris is één van de weinige woningcorporaties waar verduurzaming van…

F
F