Juist nu besparen en verduurzamen

De corona-pandemie en de noodzakelijke maatregelen raken ons allemaal. In dit voorjaarsbericht wensen wij u daarom om te beginnen daarmee alle sterkte. De ECWF en onze projecten als Hoorn Energiepositief staan gelukkig nog steeds voor u klaar om te helpen met besparen en verduurzamen. Juist nu! Misschien heeft u juist nu behoefte om even te praten over wat verstandig is of niet: wij staan voor u klaar.

Een lichtpuntje is misschien dat de energieprijzen dalen en dit daarom het ideale moment is om over te stappen op een andere energieleverancier. Want dat is uw eigen ECWF ook. U heeft nu mogelijk ook meer tijd om dit regelen en daarmee te investeren in structurele verlaging van uw kosten.

Wij leveren stroom en gas zonder vaste contracten, opzegtermijn en -boetes. Dat doen wij met gelijkwaardige en plezierige samenwerking tegen de laagste tarieven. En omdat u op ieder moment kunt opzeggen weet u meteen zeker dat we elke dag tot het uiterste voor u gaan. ECWF is namelijk dé energieleverancier van de West-Friese ondernemers zelf. Stuur ons een mailtje en wij regelen uw overstap of rekenen eerst voor u uit hoeveel kunt besparen.

ECWF kan de volledige dienstverlening blijven uitvoeren met inachtneming van alle door het RIVM voorschreven preventieve maatregelen:
> de collectieve inkoopactie van zonnepanelen, waardoor u extra bespaart, gaat gewoon door;
> onze specialisten kunnen binnen uw bedrijf nog steeds een zonne- of volledige energiescan uitvoeren;
> het installeren van zonnepanelen gaat gewoon door (binnenkort weer een update van gerealiseerde projecten);
> advisering over en uitvoering van duurzaamheidsprojecten, inclusief het volledig verzorgen van de subsidieaanvragen.

Financiering van uw duurzaamheidsinvesteringen
Met de West-Friese gemeenten en de banken zijn wij aan het bespreken hoe we onze financieringsmogelijkheden kunnen uitbreiden op een manier dat u hier niet direct geld in hoeft te stoppen. ECWF blijft  dan eigenaar van de installatie tot u deze over kunt nemen. U profiteert zonder eigen geld in te brengen direct van een lagere energierekening.

Bel ons gerust als u meer wilt weten over uw mogelijkheden op 0229 – 714310 of mail info@ecwf.nl
www.ecwf.nl

Over de auteur

Energie Cooperatie West-friesland

De Energie Coöperatie West-Friesland (ECWF) is opgericht door de bedrijvenverenigingen HOC en WBG, ondersteund door de gemeente Hoorn en de provincie. ECWF werkt namens het georganiseerde West-Friese bedrijfsleven aan het verduurzamen van het bedrijfsleven. Als intermediairorganisatie is het de centrale spil in het web en voor de ondernemers het eerste aanspreekpunt en partner voor alles wat te maken heeft met energie-en CO2-besparing. ECWF werkt aan deze doelen met tal van projecten, waaronder Hoorn80 Energiepositief, het verzorgen van energiescans in bedrijven en collectieve inkoop van zonnepanelen voor de ondernemers op alle bedrijventerreinen in Hoorn.

Lees meer artikelen van Energie Cooperatie West-friesland
F
F