Duurzaam ondernemen is toekomst gericht ondernemen. De horeca heeft direct te maken met maatschappelijke uitdagingen. Belangrijke thema’s binnen de branche zijn productiewijze van voedsel, afval, water, energie en voedselverspilling. Voedsel en energie worden duurder. Het loont om bewust en scherp in te kopen en slim te besparen. Hoe je dat handig doet en van welke regelingen kan je gebruik maken, dat hoor je tijdens de kennissessie.
De kennissessie wordt kosteloos aangeboden door de West-Friese gemeenten in samenwerking met Stichting Energieke Regio, Rabobank West-Friesland en RUD NHN. U bent welkom op één van de twee lunchbijeenkomsten (12.00-14.00) op:
Dinsdag 21 maart (bij Rabobank Zwaagdijk) of
Maandag 27 maart (Gemeentehuis Hoorn)
Aanmelden
Het aantal gereserveerde plaatsen is beperkt. De reserveringen gaan op volgorde van binnenkomst. Aanmelden kan per mail naar l.dekruif@prisma-advies.nl . Vermeld in de mail uw naam, bedrijfsnaam en op welke datum u wilt komen.
Programma (voor beide data)
12.00 Ontvangst met lunch
12.30 Welkom (door gastheer, gastvrouw)
12.40 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de Horeca (Lex de Kruif – Prisma Advies Groep)
13.00 Energiebesparing in de Horeca (Krijn Ratsma – Stichting Energieke Regio)
14.00 Einde bijeenkomst