Kledingwinkel Doe Wat in wijkcentrum de Zaagtand

Sinds jaar en dag verkoopt Doe Wat in wijkcentrum De Zaagtand mooie tweedehandskleding voor een zacht prijsje. Het is in deze dure tijden zeker de moeite waard om eens langs te komen.

U kunt bij Doe Wat kleding kopen, maar ook zelf inbrengen. Dat levert ook nog iets op; als uw kleding wordt verkocht ontvangt u de helft van de verkoopprijs. Niet verkochte kleding kunt u weer terug krijgen en anders wordt het opgehaald voor het goede doel.
De vrijwilligers zijn zeer kritisch op de inbreng van kleding; er wordt op toegezien dat kleding schoon, heel en eigentijds is. De collectie wisselt geregeld; elke week is er iets nieuws te vinden.

Doordeweeks is de winkel dagelijks, behalve op dinsdag, geopend en trekt veel klanten. Als extraatje is de winkel van september tot en met mei ook open op de derde zondag van de maand. De vrijwilligers zijn altijd bereid om u alles te vertellen over de werkwijze.
U vindt Doe Wat in wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106, 1624 VW Hoorn, 0229 855700, zaagtand@netwerkhoorn.nl.

Openingstijden:
Maandag:      13.00 – 16.00 uur
Dinsdag:        Gesloten
Woensdag:    10.00 – 16.00 uur
Donderdag:   10.00 – 16.00 uur
Vrijdag:          10.00 – 13.00 uur

Meer informatie over meer activiteiten in de wijkcentra vindt u op www.netwerkhoorn.nl.

Over de auteur

Stichting Netwerk

Stichting Netwerk verbindt, versterkt, voorkomt en is dé organisatie voor peuter- en welzijnswerk in Hoorn. Wij verbinden mensen, versterken eigen kracht en voorkomen dat kleine problemen groot worden. Samen met inwoners, vele vrijwilligers en andere organisaties bouwen wij aan een sociale stad: leefbaar, veilig en met gelijke kansen voor iedereen. Met de inzet van onze deskundige en betrokken medewerkers kunnen inwoners, jong en oud, hun talenten ontdekken en ontwikkelen, elkaar ontmoeten en meedoen in de samenleving. Hierbij hebben wij extra aandacht voor degenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door onze wijkcentra, peuterspeelscholen, poppodium Manifesto en de stadsspeeltuin staan we dicht bij de Hoornse inwoners. Wij zijn een dynamische organisatie die weet wat er leeft en ondersteuning biedt daar waar nodig. www.netwerkhoorn.nl

Lees meer artikelen van Stichting Netwerk
F
F