Ons vierde e-magazine is online! Lees nu de editie van maart 2018

De vierde editie van ons kwartaalmagazine is live! Wil je weten wat de gemeente doet tegen wateroverlast? Wist je dat gymzaal Gerritsland na grondige renovatie nu energielabel A+ heeft? Wil je weten welke ondernemer er op Hoorn80 hard bezig is met verduurzamen? Over deze en andere initiatieven lees je meer in het e-magazine. Over initiatieven die gestart zijn vanuit de gemeente, maar ook vanuit de samenleving: samen met inwoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen zorgen we voor een klimaatneutraal Hoorn in 2040.

Wat staat er in?

Sinds september 2017 informeert Puur Hoorn met dit e-magazine de gemeenteraad over de duurzame initiatieven die tot nu toe in Hoorn plaats hebben gevonden en wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ondertussen zijn er 4 edities online. De informatie is openbaar, we delen het magazine graag met je!

In de editie van maart kun je onder andere lezen over:

  • Wat de gemeente Hoorn doet, en wat jij kunt doen, tegen wateroverlast
  • Hoe Hoorn start met de energietransitie
  • Hoe gymzaal Gerritsland energielabel A+ heeft gekregen
  • De duurzame stappen van het Westfriesgasthuis
  • Dat Hoorn zich heeft aangesloten bij de Statiegeldalliantie
  • En nog veel meer!

Je leest in elke editie over duurzame projecten die de gemeente uitvoert en duurzame initiatieven uit de samenleving. Over zonnepanelen op gemeentelijke panden en over verduurzaming van sporthallen. Over bedrijven die recyclen en burgers die nét dat stapje extra doen voor een beter milieu. Kortom, samen werken we aan een klimaatneutrale stad in 2040.

Heb je vragen over onderwerpen in het magazine? Of heb je zelf een duurzaam project waarmee je in de volgende editie wilt staan? Laat het ons weten via puurhoorn@hoorn.nl.

p.s. Doet de hyperlink het niet op jouw apparaat? Je kunt het magazine opzoeken http://nieuws.puurhoorn.nl/puur-hoorn-mrt-2018

F
?