Nieuw Repair Café gestart in wijkcentrum Kersenboogerd

Het Repair Café is een internationaal initiatief waar vrijwilligers helpen om kapotte spullen te repareren.

In Hoorn bestaat dit café al een aantal jaar, in wijkcentrum Grote Waal en wijkcentrum de Zaagtand. Sinds kort wordt er ook een maandelijks Repair Café gehouden in wijkcentrum Kersenboogerd.

Mist je zomerjas opeens een knoop? Of maakt je stofzuiger een vreemd geluid? Weggooien hoeft niet! Vijf keer per maand is er in Hoorn een Repair Café. Vrijwilligers helpen tijdens het Repair Café met het repareren van je (elektrische) spullen.

Repareren is milieuvriendelijker en vaak goedkoper dan weggooien en iets nieuws kopen. Dus maakt je stofzuiger een vreemd geluid? Of ben je onhandig met een naaimachine maar zijn je broeken altijd te lang? Kom dan naar het Repair Café en ga aan de slag met de vrijwilligers. Elke eerste woensdagochtend (9:30-11:30u) en elke derde donderdagavond (19:00u-21:00u) van de maand bent u welkom in wijkcentrum de Zaagtand. Op dinsdag om de week bent u dinsdagmiddag (13:30u-15:30u) welkom in wijkcentrum Grote Waal. Bij wijkcentrum Kersenboogerd bent u welkom elke tweede woensdag van de maand van 10:00 uur – 12:00 uur. Voor vragen mag u contact opnemen met het desbetreffende wijkcentrum.

Kijk voor de meest recente informatie op de website van Stichting Netwerk.

Afbeeldingen afkomstig van Stichting Netwerk.

F