Ontvang een financiële bijdrage uit de Puur Hoorn Initiatievenpot

Als Puur Hoorn zijn wij trots op onze ambassadeurs Volt-Hoorn, vv de Blokkers en bewoners van de Schoutenstraat. Zij en onze andere ambassadeurs leveren een bijdrage aan een duurzame stad. Wist je dat veel initiatieven mede mogelijk gemaakt worden door de initiatievenpot? Heb jij een goed idee om energie en dus geld te besparen? Of heb je een ander duurzaam plan? Mail dan naar puurhoorn@hoorn.nl.

 Met de initiatievenpot investeert Puur Hoorn samen met inwoners en bedrijven in vernieuwende initiatieven en in duurzaamheidsmaatregelen bij stichtingen en verenigingen.

Bespaar ook!

Er zijn al veel initiatieven medemogelijk gemaakt met een bijdrage uit de initiatievenpot van Puur Hoorn. Zo hebben we diverse onderzoeken mede mogelijk gemaakt, duurzame bedrijven ondersteund en zijn er bij zowel stichtingen als verenigingen diverse duurzame maatregelen toegepast. Door deze initiatieven is er flink wat CO2, maar ook geld bespaard. Dat wil jij toch ook? We hebben van een aantal initiatieven filmpjes gemaakt. Ga snel naar onze site om ze te bekijken.

Aanmelden voor een financiële bijdrage

Heb je een duurzaam idee of gaat je stichting of vereniging duurzaamheidsmaatregelen treffen? Misschien kan je een financiële bijdrage krijgen uit de initiatievenpot van Puur Hoorn. Stuur een e-mail naar puurhoorn@hoorn.nl met een duidelijke omschrijving van het initiatief/project of van de te nemen maatregelen.

Voor inwoners, bedrijven en stichtingen en verenigingen zijn er andere voorwaarden. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op de onze site: www.puurhoorn.nl

 

 

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F