Passie voor planten

Op zoek naar inspiratie om dit jaar je tuin of balkon eens op te fleuren? Kom dan op  donderdagavond 20 februari naar ‘’De Huesmolen’’ want dan hebben we weer een hele interessante lezing. Afke Schrale van kwekerij Bloeiers uit Slootdorp zal dan haar passie voor planten met ons delen.

“Ik ben gek op planten en word er gelukkig van om ze vanaf het begin op te kweken tot een mooi eind product. In onze kwekerij telen we voornamelijk eenjarige zomerbloeiers in de periode van januari tot en met juni. Van juni tot november staat onze kas vol met bijzondere decoratieve siervruchten. Elke keer op zoek naar nieuwe soorten en toepassingen. Deze avond vertel ik over mijn beleving met gewone en bijzondere planten. Op deze interactieve avond hoop ook weer wat te leren van jullie, de andere liefhebbers van planten”
Afke Schrale van Kwekerij Bloeiers

Cultureel Centrum de Huesmolen
Huesmolen 60 (voor navigatie nr.59)
Aanvangstijd 20.00 uur tot 22.00 uur met een korte pauze.
Zaal open vanaf 19.30 uur
Voor Leden gratis toegang, Niet-leden betalen €2,50

Over de auteur

Groei en Bloei Hoorn

Groei en Bloei is een vereniging van tuinliefhebbers. De afdeling Hoorn e.o. telt ongeveer 400 leden; in totaal bestaan er in Nederland en Vlaanderen bijna 130 afdelingen met in totaal ca. 30.000 leden. Het meest bekend is Groei en Bloei waarschijnlijk vanwege het maandblad; het grootste tuintijdschrift van Nederland. Onze afdeling is echter veel meer dan dat: we organiseren oa. Lezingen in ‘’De Huesmolen’’, Bloemstyling cursussen in ‘’De Blauwe Schuit’’, Workshops, Binnen-en buitenlandse tuinexcursies en Open tuinen dagen. Verder organiseren we jaarlijks een plantenmarkt, ruilen we stekken en zaden en organiseren we jaarlijks de actie ''tegel er uit, plant er in''

Lees meer artikelen van Groei en Bloei Hoorn
F
F