Positieve energie inspiratiebron voor heel Noord-Holland

Het project Hoorn80/West-Friesland Energiepositief inspireert raadsleden in heel Noord-Holland bij de ontwikkeling van de Regionale Energie Stratetegie (RES). De ambitie om Hoorn80 en andere West-Friese bedrijventerreinen meer energie te laten opleveren dan ze verbruiken wordt in opdracht van onder meer de Westfriese Bedrijvengroep (WBG).

Op 19 augustus 2020 waren 130 volksvertegenwoordigers, ruim 130 raadsleden, leden van Provinciale Staten, bestuurders van de waterschappen en belanghebbenden aanwezig bij een “online bijeenkomst” over de kansen, knelpunten en dilemma’s van de energietransitie. Zijn namen via dit filmpje kennis van de grote slagen die het West-Friese bedrijfsleven maakt bij het verduurzamen met zonne-energie van de bedrijventerreinen in de regio. Hoorn/West-Friesland als voorbeeld voor de hele provincie. Daar zijn we best trots op.

Meedoen?
Dankzij subsidie en collectieve inkoop is overschakelen op zonnestroom financieel zeer aantrekkelijk. ECWF neemt u alles uit handen. Laat u inspireren door dit filmpje. En neem contact op.

Over de auteur

Energie Cooperatie West-friesland

De Energie Coöperatie West-Friesland (ECWF) is opgericht door de bedrijvenverenigingen HOC en WBG, ondersteund door de gemeente Hoorn en de provincie. ECWF werkt namens het georganiseerde West-Friese bedrijfsleven aan het verduurzamen van het bedrijfsleven. Als intermediairorganisatie is het de centrale spil in het web en voor de ondernemers het eerste aanspreekpunt en partner voor alles wat te maken heeft met energie-en CO2-besparing. ECWF werkt aan deze doelen met tal van projecten, waaronder Hoorn80 Energiepositief, het verzorgen van energiescans in bedrijven en collectieve inkoop van zonnepanelen voor de ondernemers op alle bedrijventerreinen in Hoorn.

Lees meer artikelen van Energie Cooperatie West-friesland
F
F