Duurzame pop-up tour in Hoorn

Op zaterdag 8 februari gaat gemeente Hoorn op verschillende locaties met inwoners in gesprek over het thema duurzaamheid. Dit gebeurt met een mobiele koffiebar bij het Aagje Dekenplein, winkelcentrum De Huesmolen en Grote Noord. Onderwerp van gesprek is hoe inwoners kijken naar de verduurzaming van de stad, maar ook naar een energieneutraal Westfriesland.

Op een laagdrempelige manier wil de gemeente luisteren naar de verschillende behoeftes en idee├źn van inwoners. Iedereen is van harte welkom voor een kopje koffie of thee op de volgende :

10.00 – 11.30 uur Aagje Dekenplein in de Kersenboogerd
12.00 – 13.30 uur Winkelcentrum De Huesmolen
14.00 – 15.30 uur Grote Noord in het centrum

Vaker meedenken?
Wilt u actief meedenken over duurzaamheidsvraagstukken in Hoorn? Meld u dan aan via duurzamestad@hoorn.nl. U wordt dan op de hoogte gehouden over duurzame ontwikkelingen in Hoorn en uitgenodigd voor meedenksessies.

 

 

Over de auteur

Gemeente Hoorn

De gemeente Hoorn heeft zichzelf als doel gesteld om in 2040 een klimaatneutrale stad te zijn. Dit is een stad die bij haar doen en laten geen negatieve invloed meer uitoefent op het klimaat, bij al haar activiteiten. In 2040 gebruik we veel minder energie dan nu, en alle energie die we gebruiken is duurzaam opgewerkt. Afval bestaat niet meer doordat we grondstoffen optimaal (her)gebruiken. We geven als gemeente het goede voorbeeld en werken intensief samen met bewoners, ondernemers en organisaties aan de verduurzaming van Hoorn. Met elkaar maken we die duurzame stad!

Lees meer artikelen van Gemeente Hoorn
F
F