Westfriesland – 1e editie Westfriese Duurzame Open Huizen Dag

Ervaar energiezuinig en aardgasvrij wonen in de praktijk en bezoek de Westfriese Duurzame Open Huizen Dag op zaterdag 25 mei. Wil je ontdekken hoe een duurzame woning er van binnen uitziet? Kom zaterdag 25 mei van 11:00 – 15:00 naar de eerste editie van de Westfriese Duurzame Open Huizen Dag. Huiseigenaren van duurzame woningen delen hun ervaringen en stellen hun woning open voor bewoners uit de regio. Er zijn verschillende typewoningen te bezoeken. Van een tussenwoning tot Tiny house en van monument tot woonboot. De duurzame maatregelen variëren van goede na-isolatie tot zonneboilers en warmtepompen. Sommige woningen zijn inmiddels van het aardgas af.

Samen werken aan een duurzame toekomst
Het evenement is een initiatief van de Westfriese gemeenten, het Duurzaam Bouwloket en de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord. Wij hopen met deze samenwerking zoveel mogelijk  huiseigenaren te informeren en te stimuleren om hun woning te verduurzamen.

Aanmelden
Om de woning(en) te kunnen bezoeken moet je je aanmelden. De deelnemende woningen staan online op www.duurzaambouwloket.nl/wfdh. Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Inschrijven is mogelijk tot 23 mei.

Advies 

Heb je vragen over het energiezuinig en aardgasvrij maken van jouw woning of wil je meer informatie over duurzaamheidsmaatregelen? Tijdens de Westfriese Duurzame Open Huizen Dag zijn onafhankelijke adviseurs van het Duurzaam Bouwloket van 11.00 – 15.30 uur aanwezig bij natuurpark MAK Blokweer aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker. Kom gedurende de dag langs of schrijf je vooraf in voor een half uur persoonlijk advies. Een afspraak plan je in via www.duurzaambouwloket.nl/wfdh.

F
F