Wijkaanpakken

De afgelopen jaren hebben we in samenwerking met diverse partijen wijkaanpakken georganiseerd in onder andere de Grote Waal en Risdam-Zuid. Het doel van de bijeenkomsten is om inwoners te inspireren om energiebesparende maatregelen te treffen.

Wijkaanpakken zijn bijeenkomsten voor bewoners van een bepaalde wijk. Tijdens deze bijeenkomst ontvangen bewoners advies voor hun type woning over hoe zij met eenvoudige aanpassingen energie kunnen besparen. De wijkaanpakken worden enthousiast ontvangen door de bewoners en zorgen ervoor dat bewoners daadwerkelijk tot actie overgaan. Daarnaast leiden de wijkaanpakken tot een aantoonbare economische spinoff.

In 2016 zullen er twee nieuwe wijkaanpakken worden uitgevoerd. Let op de Puur Hoorn nieuwsberichten waar deze zullen plaats vinden. De afgelopen jaren hebben er wijkaanpakken plaats gevonden in: Grote Waal, Risdam Zuid en Risdam Noord. Het energie besparingsadvies voor het type woning wat in deze wijken staat, is terug te vinden op: www.duurzaambouwloket.nl.

 

F
F