Puur Hoorn heeft een hip kwartaalmagazine!

Puur Hoorn heeft een hip kwartaalmagazine!

Afgelopen week heeft Puur Hoorn een online nieuwsbrief aangeboden aan de Raad.
In de online nieuwsbrief wordt beschreven welke duurzame initiatieven –die bijdragen aan een klimaatneutrale stad- zijn gestart en afgerond in de afgelopen maanden. Niet alleen vanuit de gemeente, maar ook vanuit de samenleving. In samenwerking met inwoners, ondernemers, bedrijven, verenigingen en stichtingen.

 

E-magazine editie september

Wat staat er in?

De nieuwsbrief informeert de Raad over wat Puur Hoorn tot nu toe gedaan heeft en wat we in de toekomst gaan doen. In oktober en december bieden we de tweede en derde editie van het online magazine aan. Vanaf 2018 zal het magazine per kwartaal aan de Raad aangeboden worden. De informatie is openbaar, we delen het magazine graag met je!

In het magazine van september lees je onder andere over:

  • Sporthal de Adoshal heeft 42 zonnepanelen geplaatst
  • in de wijken Bangert & Oosterpolder wordt duurzaam gebouwd
  • Sporthal de Kers krijgt zonnepanelen
  • GBN grondrecycling Hoorn recyclet puin voor een fietspad

Je leest in elke editie over duurzame projecten die de gemeente uitvoert en duurzame initiatieven uit de samenleving. Over zonnepanelen op gemeentelijke panden en over verduurzaming van sporthallen. Over bedrijven die recyclen en burgers die nét dat stapje extra doen voor een beter milieu. Kortom, samen werken we aan een klimaatneutrale stad in 2040.

 

Projecten in het e-magazine, editie september

Heb je vragen over onderwerpen in het magazine? Of heb je zelf een duurzaam project waarmee je in de volgende editie wilt staan? Laat het ons weten via puurhoorn@hoorn.nl.

 

p.s. Doet de hyperlink het niet op jouw device? Je kunt het magazine opzoeken via http://nieuws.puurhoorn.nl/puur-hoorn-sept-2017

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F