Rommelmarkt Wijkcentrum De Huesmolen

Rommelmarkt in Wijkcentrum De Huesmolen

Op zaterdag 14 maart van 11.00 – 14.00 uur bent u van harte welkom op de rommelmarkt (voorheen kleding- en speelgoedmarkt ) in wijkcentrum De Huesmolen, De Huesmolen 60 in Hoorn . Op de tafels vindt u speelgoed, kleding, huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, spellen en nog veel meer, er zit vast iets leuks tussen voor u!

Wilt u zelf verkopen? Er zijn tafels beschikbaar. De opbrengst van de verkoop is 100 % voor uzelf.
Reserveren kan via: kledingmarktrisdam@netwerkhoorn.nl, van 25 februari t/m  9maart.
Kosten zijn € 3.50 per tafel. Voor meer informatie kunt u terecht op www.netwerkhoorn.nl
Kleding en speelgoed die u na afloop niet meer mee terug wilt nemen kunt u achterlaten in het wijkcentrum en wordt opgehaald door de Kinderkledingbank en Dromehof.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?
Contactpersoon:
Astrid Hoogewoning, wijkcentrum De Huesmolen, 0229-234390
Of a.hoogewoning@netwerkhoorn.nl

Adresgegevens:
Wijkcentrum De Huesmolen 60
1625 HZ Hoorn
0229-234390

Over de auteur

Stichting Netwerk

Stichting Netwerk verbindt, versterkt, voorkomt en is dé organisatie voor peuter- en welzijnswerk in Hoorn. Wij verbinden mensen, versterken eigen kracht en voorkomen dat kleine problemen groot worden. Samen met inwoners, vele vrijwilligers en andere organisaties bouwen wij aan een sociale stad: leefbaar, veilig en met gelijke kansen voor iedereen. Met de inzet van onze deskundige en betrokken medewerkers kunnen inwoners, jong en oud, hun talenten ontdekken en ontwikkelen, elkaar ontmoeten en meedoen in de samenleving. Hierbij hebben wij extra aandacht voor degenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door onze wijkcentra, peuterspeelscholen, poppodium Manifesto en de stadsspeeltuin staan we dicht bij de Hoornse inwoners. Wij zijn een dynamische organisatie die weet wat er leeft en ondersteuning biedt daar waar nodig. www.netwerkhoorn.nl

Lees meer artikelen van Stichting Netwerk
F
F