Samen voor een duurzame stad!

Voor het bereiken een klimaatneutrale stad in 2040 is het belangrijk dat ook particuliere woningeneigenaren energiebesparende maatregelen treffen. Puur Hoorn wil hen hierin zo goed mogelijk ondersteunen.

Rond 13 oktober krijgen daarom 2000 particuliere woningeigenaren een brief in de bus met de vraag of zij willen deelnemen aan een enquête vanuit Puur Hoorn. Op basis van de uitkomsten van de enquête gaat Puur Hoorn het bestaande beleid verbeteren, zodat nog meer particuliere woningeigenaren hun huis kunnen verduurzamen. Dus als u de brief ontvangt, vul de enquête in en werk actief mee aan een klimaatneutrale stad in 2040. Samen voor een duurzame stad!

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F