Over Puur Hoorn

Puur Hoorn is het duurzaam samenwerkingsplatform van onze stad en bundelt de krachten van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor een schoner milieu. Zodat onze ideeën, kennis en initiatieven samen meer impact creëren bij het verduurzamen van Hoorn.

#SamenTrotsDuurzaam

Samenwerken is de sleutel tot succes. De weg naar een gezonde stad is van en voor iedereen: inwoners, bedrijven, partners en andere stakeholders, lokaal maar ook regionaal. Samen geven we het goede voorbeeld en nemen onze verantwoordelijkheid. We werken zichtbaar en effectief aan verduurzaming. Dit doen we op onze duurzaamheidsthema’s én in ons dagelijks werk. We dagen iedereen uit dit ook te doen en stimuleren, faciliteren en inspireren bij het maken van duurzame keuzes.


Denk en doe mee als Puur Hoorn meedenker
Wil je meedenken over duurzaamheidsvraagstukken in Hoorn? Of heb je een mooi voorbeeld over hoe je jouw energierekening omlaag hebt gekregen?  Deel jouw kennis, mening, verhalen en tips. Meld je aan als Puur Hoorn meedenker via info@puurhoorn.nl.

Via een oproep per mail nodigen we uit om mee te denken en te praten over een duurzaamheidsvraag. Of als we op zoek zijn naar vrijwilligers die hun ervaring willen delen tijdens een bijeenkomst.

Jij mag ons ook mailen. Heb je ervaring over het groener maken van je tuin, de aanschaf van zonnepanelen of tips die je wilt delen over energiebesparing? Dat horen wij graag!


Partners van Puur Hoorn

Puur Hoorn bundelt haar krachten met andere organisaties. Partners van Puur Hoorn vind je op onze partnerpagina. Ken jij een organisatie die als partner ook aangehaakt moet worden en aanwezig moet zijn bij een partnerbijeenkomst? Mail ons dan via info@puurhoorn.nl. Samen creëren we meer impact en maken we die duurzame stad!

IMG_2505

Doe je mee?

Puur Hoorn gaat voor een duurzame stad waar iedereen aan kan bijdragen. Binnen Puur Hoorn werken inwoners, ondernemers en organisaties samen en stimuleren zij duurzame initiatieven. Lees meer informatie over de onderwerpen waar we aan werken.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste duurzame nieuws in Hoorn?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Puur Hoorn.

Aanmelden voor Puur Hoorn nieuwsbrief

* = verplicht veld
F
F