Over Puur Hoorn

Puur Hoorn is het duurzaam samenwerkingsplatform van onze stad en bundelt de krachten van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor een schoner milieu. Zodat onze ideeën, kennis en initiatieven samen meer impact creëren bij het verduurzamen van Hoorn.

Samen trots duurzaam

We geven samen het goede voorbeeld en nemen onze verantwoordelijkheid. We werken zichtbaar en effectief aan verduurzaming. Dit doen we op duurzaamheidsthema’s én in ons dagelijks werk. We dagen iedereen uit dit ook te doen en stimuleren, faciliteren en inspireren bij het maken van duurzame keuzes.

Partners
De Puur Hoorn partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord-Groen!, Energie Coöperatie WestFriesland/ Hoorn80 Energiepositief, Tuinvereniging Groei & Bloei, Hoorn City Tours, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad, Cinema Oostereiland en gemeente Hoorn. Ook jouw bedrijf of organisatie kan hierbij aansluiten.

IMG_2505

Doe je mee?

We zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen aan de verduurzaming van onze stad. We werken samen met inwoners, ondernemers en organisaties en stimuleren bij creatieve en duurzame initiatieven. Iedereen weet waarom we het doen en zet zich vanzelfsprekend actief in voor een duurzame stad. We zijn trots op de resultaten die we samen behalen.

Doe je ook mee?
Kijk per onderwerp wat jij kunt doen!

Duurzame historische stad

We zijn trots op onze historische stad aan het water. Door samen te werken kunnen we vervuiling en uitputting van grondstoffen verminderen en de ecologie en het authentieke karakter van onze stad in stand houden. Hierdoor zetten we Hoorn op de kaart als een gastvrije duurzame stad in West-Friesland.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste duurzame ontwikkelingen in Hoorn?

Aanmelden voor Puur Hoorn nieuwsbrief

* = verplicht veld
F
F