Over Puur Hoorn

Puur Hoorn is het duurzaam samenwerkingsplatform van onze stad en bundelt de krachten van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor een schoner milieu. Zodat onze ideeën, kennis en initiatieven samen meer impact creëren bij het verduurzamen van Hoorn.

#SamenTrotsDuurzaam

Samenwerken is de sleutel tot succes. De weg naar een gezonde stad is van en voor iedereen: inwoners, bedrijven, partners en andere stakeholders, lokaal maar ook regionaal. Samen geven we het goede voorbeeld en nemen onze verantwoordelijkheid. We werken zichtbaar en effectief aan verduurzaming. Dit doen we op onze duurzaamheidsthema’s én in ons dagelijks werk. We dagen iedereen uit dit ook te doen en stimuleren, faciliteren en inspireren bij het maken van duurzame keuzes.

Deel je verhaal!
Heb je een mooi voorbeeld over hoe je jouw energierekening omlaag heb gekregen? Is een duurzame lifestyle voor jou vanzelfsprekend? Velen kunnen nog wel een goede tip gebruiken. Want hoe doe je dat eigenlijk, duurzaam leven? Deel jouw verhaal en tips en stimuleer anderen om duurzaam om te gaan met energie. Stuur je verhaal hier in.

Partners van Puur Hoorn
Puur Hoorn bundelt haar krachten met andere organisaties. Partners van Puur Hoorn vind je op onze partnerpagina. Ken jij een organisatie die als partner ook aangehaakt moet worden en aanwezig moet zijn bij een partnerbijeenkomst? Mail ons dan via info@puurhoorn.nl
Samen creëren we meer impact en maken we die duurzame stad!

IMG_2505

Doe je mee?

We zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen aan de verduurzaming van onze stad. We werken samen met inwoners, ondernemers en organisaties en stimuleren bij creatieve en duurzame initiatieven. Iedereen weet waarom we het doen en zet zich vanzelfsprekend actief in voor een duurzame stad. We zijn trots op de resultaten die we samen behalen.

Doe je ook mee?
Kijk per onderwerp wat jij kunt doen!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste duurzame nieuws in Hoorn?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Puur Hoorn.

Aanmelden voor Puur Hoorn nieuwsbrief

* = verplicht veld
F
F