Start groepsaankoop zonnepanelen voor inwoners van Noord-Holland

Tien Noord-Hollandse gemeenten starten deze week de groepsaankoop zonnepanelen in samenwerking met het onafhankelijke consumentencollectief iChoosr. Dit is alweer de vijfde groepsaankoop van SamenZonneEnergie in de provincie Noord-Holland.

Alle inwoners van de provincie Noord-Holland kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven als deelnemer van de groepsaankoop zonnepanelen SamenZonneEnergie. Na een veiling onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers ontvangen alle geïnteresseerden een persoonlijk aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem.

Noord-Holland al 65.000 panelen rijker door SamenZonneEnergie

In de provincie Noord-Holland hebben inmiddels 6.943 huishoudens meer dan 65.000 zonnepanelen aangeschaft via SamenZonneEnergie. In de gemeente Hoorn hebben inmiddels 426 huishoudens meer dan 3756 zonnepanelen aangeschaft via SamenZonneEnergie.

De verklaring voor het succes van SamenZonneEnergie is volgens Kirsten Kremer, projectmanager van SamenZonneEnergie, te vinden in de voordelen die je kunt behalen met een groep. “Samen kun je een aanzienlijke groepskorting krijgen op kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarnaast voorziet SamenZonneEnergie deelnemers van objectieve en heldere informatie, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken”, aldus Kremer.

Vrijblijvend inschrijven

Wie benieuwd is naar de kosten en opbrengsten van zonnepanelen kan zich tot en met 11 mei gratis en vrijblijvend inschrijven via www.SamenZonneEnergie.nl. Op 12 mei organiseert SamenZonneEnergie een veiling onder zonnepanelenleveranciers. De leverancier die het beste bod uitbrengt, wint de veiling en doet de deelnemers een aanbod op maat.

Als een deelnemer besluit om het aanbod te accepteren, dan wordt er een volledig en kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem geïnstalleerd. Vanaf dat moment wekt de nieuwe eigenaar van het zonnepanelensysteem direct zelf zonne-energie op. Noord-Hollandse gemeenten zetten via SamenZonneEnergie dus een stap naar een duurzamere omgeving.

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F