Trailer vol duurzame energietechnologie komt naar u toe!

Maak kennis met de mobiele showroom van Duurzaam Bouwloket. Met de Hoornse Energietour zoeken we inwoners op met een trailer vol met duurzame energietechnologie. Hier ontdekt u hoe klein een warmtepomp is en welke isolatie voor uw woning het beste is. U ontvangt gratis duurzaam advies bij uw in de buurt.

 

Persoonlijk advies in uw buurt
Is uw cv aan vervanging toe? Of ben u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen om comfortabel en duurzaam te wonen? Van kleine maatregelen zoals radiatorfolie en ledlampen tot warmtepompen en zonnepanelen. In de mobiele showroom ziet u wat de mogelijkheden zijn. U kunt hier terecht met al uw vragen. De adviseurs van Duurzaam Bouwloket geven u persoonlijk advies over uw woonsituatie.

 

De Hoornse Energietour
De mobiele showroom toert van woensdag 9 maart t/m zaterdag 9 april door verschillende wijken in Hoorn. U vindt de showroom op:

Woensdag 9 maart van 13.00 – 17.00 uur         : Winkelcentrum De Huesmolen

Vrijdag 18 maart van 13.00 – 17.00 uur             : Winkelcentrum Hollandse Cirkel, Bangert Oosterpolder

Vrijdag 25 maart van 13.00 – 17.00 uur             : Winkelcentrum Grote Beer, Grote Waal

Vrijdag 1 april van 13.00 – 17.00 uur                 : Winkelcentrum Kersenboogerd, Aagje Dekenplein

Zaterdag 9 april van 13.00 – 17.00 uur              : Binnenstad, het Dal

 

Meer informatie
Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Hoorn. Inwoners kunnen hier terecht voor gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van hun woning. Blijf op de hoogte van inkoopacties, webinars en meer duurzaam nieuws uit Hoorn via Duurzaam Bouwloket | Hoorn. U kunt ook altijd telefonisch contact opnemen met de adviseurs via 072 – 743 39 56.

 

Bekijk hier het promofilmpje

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F