Tweedehands kinderkleding en speelgoed in wijkcentrum Kersenboogerd

De Groene Cirkel is de tweedehands winkel voor baby en kinderkleding en speelgoed in wijkcentrum Kersenboogerd. Hebt u thuis nog oude kleding of speelgoed liggen? Kom het langsbrengen. De kleding moet schoon, gewassen en netjes zijn (het liefst gestreken). Dat oogt netter in de winkel.

Opbrengst
Wordt er een kledingstuk verkocht die door u is binnengebracht? Dan krijgt u de helft van de opbrengst en de andere helft komt ten goede aan de Groene Cirkel. Naast kinderkleding heeft de Groene Cirkel een divers assortiment aan speelgoed en leuke goede kinderboeken.

Openingstijden
Woensdag      9:00-11:00 en 13:00-15:00
Donderdag     9:00-11:00
Vrijdag            9:00-11:00 en 13:00-15:00
(schoolvakanties gesloten)

Waar?
Wijkcentrum Kersenboogerd
1e etage
Brederodegracht 1
1628 LZ Hoorn
0229-219966

Meer informatie over meer activiteiten in de wijkcentra vindt u op www.netwerkhoorn.n

Over de auteur

Stichting Netwerk

Stichting Netwerk verbindt, versterkt, voorkomt en is dé organisatie voor peuter- en welzijnswerk in Hoorn. Wij verbinden mensen, versterken eigen kracht en voorkomen dat kleine problemen groot worden. Samen met inwoners, vele vrijwilligers en andere organisaties bouwen wij aan een sociale stad: leefbaar, veilig en met gelijke kansen voor iedereen. Met de inzet van onze deskundige en betrokken medewerkers kunnen inwoners, jong en oud, hun talenten ontdekken en ontwikkelen, elkaar ontmoeten en meedoen in de samenleving. Hierbij hebben wij extra aandacht voor degenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door onze wijkcentra, peuterspeelscholen, poppodium Manifesto en de stadsspeeltuin staan we dicht bij de Hoornse inwoners. Wij zijn een dynamische organisatie die weet wat er leeft en ondersteuning biedt daar waar nodig. www.netwerkhoorn.nl

Lees meer artikelen van Stichting Netwerk
F
F