UPDATE: collectieve inkoop zonnepanelen gaat door!

Doe mee aan de collectieve inkoopactie van zonnepanelen op de bedrijventerreinen. We zijn jaar verder en de actie gaat gewoon door!
Nu in heel West-Friesland.

Het kan u niet ontgaan: ondernemers op De Oude Veiling, Westfrisia en tevens Hoorn80 kunnen veel geld besparen met een collectieve inkoopactie van zonnepanelen. Daarmee ondersteunt u de ambitie om de Hoornse bedrijventerreinen energiepositief te maken. Mail vandaag nog uw gegevens en wij bellen u terug voor een afspraak over lagere energielasten tegen lagere investeringen: info@ecwf.nl

Lees hier het hele artikel

Over de auteur

Energie Cooperatie West-friesland

De Energie Coƶperatie West-Friesland (ECWF) is opgericht door de bedrijvenverenigingen HOC en WBG, ondersteund door de gemeente Hoorn en de provincie. ECWF werkt namens het georganiseerde West-Friese bedrijfsleven aan het verduurzamen van het bedrijfsleven. Als intermediairorganisatie is het de centrale spil in het web en voor de ondernemers het eerste aanspreekpunt en partner voor alles wat te maken heeft met energie-en CO2-besparing. ECWF werkt aan deze doelen met tal van projecten, waaronder Hoorn80 Energiepositief, het verzorgen van energiescans in bedrijven en collectieve inkoop van zonnepanelen voor de ondernemers op alle bedrijventerreinen in Hoorn.

Lees meer artikelen van Energie Cooperatie West-friesland
F
F