Goed bekeken webinar over slim energie besparen

Op donderdag 21 januari organiseerde de gemeente Hoorn samen met Duurzaam Bouwloket een Webinar over slim energie besparen. Er werd verteld hoe je stapsgewijs je wooncomfort, de kwaliteit en de energieprestatie van je woning kunt verbeteren. Vanuit je huis keek en luisterde je mee naar de presentatie. Via de chatfunctie van het Webinar konden er vragen gesteld worden. Adviseurs van Duurzaam Bouwloket zaten klaar om vragen direct te beantwoorden. Het Webinar is door ca. 200 bewoners gevolgd.


Meer comfort in je huis

Als je weet waarop je moet letten wordt energie besparen makkelijk. Met goede isolatie blijft de warmte beter in huis en met zonnepanelen wekt u uw eigen duurzame stroom op. Met kleine en snelle bespaartips verlaag je ook snel uw energierekening terwijl u dat weinig tot niets kost. Meer weten hoe je kan starten? Kijk op Energie besparen – Puur Hoorn voor tips.


Subsidies en meer
Er werd geïnformeerd over beschikbare subsidies en financieringen die je dat duurzame duwtje kunnen geven om aan de slag te gaan.
Meer hierover lees je op de pagina Subsidie en ondersteuning Puur Hoorn. Ook geeft Duurzaam Bouwloket gratis telefonisch advies voor jouw persoonlijke situatie. Wil je weten hoe je kan starten of ben je bezig maar heb je technisch advies nodig? Meld je hier aan voor een telefonisch adviesgesprek.

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F